joi, 13 octombrie 2011

Sunnery James & Ryan Marciano - Sala Polivalenta - 15.10.2011

Acesti olandezi zbuciumati, nonconformisti vor face un warm-up (din cate lasa sa se inteleaga The Mission) in deschiderea concertului lui Armin van Buuren de la Sala Polivalenta.


A misca un numar cat mai mare de oameni, cu sunetul lor deep si funky house, este telul comun al olandezilor Sunnery James si Ryan Marciano. Formatie despre care v-am amintit, acum cateva zile pe acest blog.


Sunnery si Ryan sunt cei mai buni prieteni iar, din momentul in care au patruns in lumea muzicii, au urmarit sa isi aduca pasiunea comuna (muzica house) la un nivel cat mai inalt. Sunnery si Ryan s-au pozitionat ca DJi de top inca dupa primul gig.


Cei doi dj sunt foarte ocupati cu productia muzicala, activitate pe care o desfasoara tot impreuna. In mai 2008 au lansat prima lor piesa ‘Pina’. O luna mai tarziu, Sunnery si Ryan au lansat hit-ul ‘Lift U Up’, cu Melvin Reese si Chappell.


Dupa aceste doua productii de success, au continuat cu piese ca ‘The Desert”, care a fost lansata de labelul lui D.O.N.S., Kingdome Kome Cuts, si remixurile pieselor ‘This Is Our Night’, a lui Sander Kleinenberg, si ‘Dynasty’, a lui Kaskade.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wuQmzD8P-mE&w=560&h=315]


In februarie 2010, Sunnery si Ryan au lansat propriul lor eveniment ‘Amazone Project’ la Heineken Music Hall Amsterdam. 5500 de fani s-au alaturat “miscarii” SJ-RM si au ascultat un set exclusive de 5 ore. Compilatia Amazone Project a intrat pe locul 2 in topuri si a fost prezentata live si la Dirty Dutch Indoor si Dirty Dutch VS The World Festival, in fata a peste 30.000 de persoane.


Linkuri utile, ale acestor DJ (unde-i puteti gasi) :


www.sj-rm.com
www.myspace.com/sunneryjamesryanmarciano
www.twitter.com/SunneryJames
www.facebook.com/sunneryjamesryanmarciano


Faptul ca vor mixa in deschiderea concertului lui Armin van Buuren  de Sambata (15-10-2011) nu cred ca este cel mai nimerit. Genul lor mizical, nu se completeaza cu ce mixeaza astazi AvB. Dar, se pare, sunt promovati de catre cel mai bun dj olandez din lume si, asta nu e treaba noastra.


Mergem pentru Armin, la acest concert plus after-party-ul ce il vor realiza Snatt & Vix (cea mai buna trupa de trance din Romania).


Asadar, ne vedem sambata la Sala Polivalenta !


Cine mai vine :)


8 comentarii:

DannY-L spunea...

Un duo nu e acelasi lucru cu o trupa. :)

catanic spunea...

Snatt & Vix pun si inainte ..chiar de la ora 10. Armin intra tocmai la 2.

PATRICKdan spunea...

Dany, ai dreptate intr-un anumit fel.
Uite, eu iti propun sa ma revansez fata de "monstruoasa eroare", propunandu-ti sa dai CLICK pe linkul din drepta-sus unde poti castiga 2 invitatii la Concertul lui Armin van Buuren !
Grabeste-te, TERMENUL EXPIRA Vineri seara la ora 21,00 !!
Sper ca e ok asa ;)

PATRICKdan spunea...

@Catanic : stiu, am aflat si eu programul de pe Facebook. Multumesc pentru completare si, invitatia de mai sus, este valabila si pentru tine :)
Asadar, spune-mi de ce nu vrei sa intrii gratis la acest concert grandios la invitatia partenerilor mei de la Finlandia :)

PATRICKdan spunea...

@ALL : concursul este organizat pe celalat blog al meu, cu sprijinul Finlandia care ofera 2 invitatii la Armin van Buuren pentru concertul de Sambata 15-10-2011 !
Asadar, grabiti-va ! Pana vineri seara, mai puteti sa ma convingeti : cui sa dau 2 invitatii :)
Click pe BANNER-ul cu ARMIN din DREAPTA-SUS !

catanic spunea...

Am deja bilet. :)..de ce sa intru gratis? :D

PATRICKdan spunea...

@catanic : felicitari pt faptul ca ti-ai luat bilet, e o forma civilizata, responsabila care arata ca te pasioneaza sa mergi la ceva de calitate si ca nu preferi concertele gratis oferite de primari cu prilejul diverselor festivaluri.
si eu am bilet luat prin Posta Romana ; nu aveam cum lipsi de la AvB ;)
atunci, ne vedem acolo, maine seara.

catanic spunea...

cu siguranta...:)

AdSense