sâmbătă, 15 octombrie 2011

Snatt & Vix - Sala Polivalenta - 15.10.2011

Snatt & Vix formeaza duo-ul autohton de succes, care a avut o mare contributie de-a lungul anilor in cresterea bunei reputatii a unui gen muzical inaltator, pe scena locala si internationala a EDM-ului. Contributia consta in crearea beat-urilor unice de trance, destul de puternice pentru a induce ascultatorului senzatii de neuitat.


Din anul 2008 au inceput sa organizeze si sa promoveze o serie de petreceri, prin care si-au consolidat brand-ul TrancENDancE aducand DJ-i de talie mondiala in Romania. Printre acestia sunt: Roger Shah, Richard Durand, First State, Markus Schulz, Stoneface & Terminal si multi altii.


Alti pasi importanti in evolutia carierei lor muzicale au fost parcursi in 2010, cand Snatt & Vix au pus muzica la Arenele Romane, timp de 4 ore, in fata a mai mult de 5000 de oameni, in introducerea lui Paul van Dyk. De asemenea show-ul de la Navodari, introducandu-l pe Tiesto, a fost unul in care au reusit sa creeze o atmosfera incendiara pentru 10.000 de oameni, cu un set de peste 5 ore.


Seturile duo-ului sunt marcate de o combinatie exploziva de progressive house si progressive trance, care include linii vocale, beat-uri tech, satisfacand orice preferinta si asteptare muzicala.


2010 a adus o alta cotitura in cariera lor, marcand-le debutul ca producatori si aducandu-i sub aripa Armada Music [AVA Recordings]. Primele lor creatii, „Winter of Love”, „Replay Girl” si „Disco Terra” sunt colaborari cu baietii de la „Moonpax”.


Au primit sprijin din partea lui Markus Schulz [GDJB], Armin van Buuren [ASOT], Andy Moor [Moor Music Podcast] si multi alti DJ-i cunoscuti. Astfel au fost mai motivati in a-si urmari scopul si au lansat in acelasi an „Sunride”, colaborand cu producatorul rus In Progress.


In 2011 Snatt & Vix au intrat intr-o noua era a carierei lor producand prima lor piesa solo „Warp Drive” si prima lor piesa trance vocala, „Cold Shower”, cu Alexandra Badoi. Ambele piesa au fost lansate de label-ul lui Markus Schulz, Coldharbour Recordings, si au fost selectate pentru a aparea pe noua compilatie a DJ-ului, „Prague`11”.


Legaturi utile :


www.snattandvix.com
www.twitter.com/snattandvix
www.facebook.com/snattandvix


Materialul este preluat de pe site-ul celor de la The Mission care organizeaza un concert fabulos cu un DJ la care Sala Polivalenta va fi sold-out !


Toate acestea, dupa ce vara anului 2011 ne-a fost rasfatata cu un senzational The Mission Dance Weekend - avand cel mai tare line-up la care am asistat vreodata in Romania la un concert trance ;)


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TSeYxxdc3xI&w=560&h=315]

Niciun comentariu:

AdSense