duminică, 16 octombrie 2011

Armin van Buuren la Sala Polivalenta cu Steagul Romaniei - Bucuresti : 15-10-2011


A fost o noapte de neuitat, un DJ care a dovedit de ce este cel mai bun in lume de 4 ani si, va castiga, inca un titlu peste 2 saptamani la DJ MAG 2011 ;)

Multumiri, Finlandia Romania pentru felul in care au organizat evenimentul si pentru facilitarea intrarii la concert mie si celor 2 castigatori ai invitatiilor pe care le-am oferit, la Concursul "Finlandia te trimite la Armin van Buuren", pe celalalt blog ;)

Acest concept Finlandia "Explore Midnight" a fost bine primit de catre cei care am mers la Sala Polivalenta. Prin urmare, implicarea brandului finlandez in evenimentele semnificative din muzica, alaturi de DJ de top mondial, este garantia unui eveniment reusit. Sa nu uitam, Finlandia a contribuit major, vara aceasta (5-6 august 2011) si la reusita The Mission Dance Weekend 2011 !



Nu in ultimul rand, multe multumiri prietenei Andra Zaharia pentru contributia ei majora la acest eveniment si pentru surpriza oferita - intrarea in backstage pentru o intalnire cu Armin van Buuren si cateva poze unice ;)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TfEg4pRYV8o&w=420&h=315]

Niciun comentariu:

AdSense