sâmbătă, 22 octombrie 2011

David GUETTA vs ARMIN van Buuren : Scandal la DJ MAG 2011 - "cel mai bun DJ din lume" !!


Iata, cateva LINK-uri utile ale unor oameni care au scris bine, corect, argumentat, despre DJ Mag 2011


1. Daniel Stoica face o analiza din care reiese clar de ce Armin van Buuren e mai bun decat David Guetta :


* Armin - seturi de 8-9 ore in cadrul unor showuri uriase Armin Only alaturi de solisti de renume .. Guetta – seturi de 2-3 ore ca orice alt dj.


* Armin – cel mai ascultat show de radio din lume cu peste 500 de editii la activ .. Guetta - nimic


* Armin – seturi live si showuri inregistrate pe CD sau DVD pentru fani .. Guetta - nimic


* Armin - ASOT 500 a fost cam cel mai mare eveniment trance al anului cu 55 de dj invitati in 5 tari pe 5 continente .. Guetta - vreun show memorabil, inventat de el ?


* Armin - Mirage, Mirage Remixed, A State Of Trance 2011, Universal Religion 5 .. Guetta - “Vreau sa te fac sa transpiri”.




2. Dan Pandrea - cu care m-am intalnit la concertul lui Armin de sambata trecuta, da detalii despre contributia dj francez la dezoltarea EDM (Electronic Dance Music).


"Dacă vă uitați la ultimii 4 ani, veți vedea că francezul a făcut un lucru foarte mare: a adus 128 BPM în mainstream prin colaborări cu artiști de peste Ocean. Fanii RnB și Rap au început să vadă altă latură a favoriților prin simpla colaborare a acestora din urmă cu Guetta.






Pe lângă faptul că Guetta a deschis apetitul fanilor Rap și RnB pentru EDM, francezul a adus “la vot” și un public care nu mai participase la poll-ul DJ Mag. Și cu cine să voteze fanii Snoop Dogg? Cu Gareth Emery, Above & Beyond sau Mike Foyle? Normal că băiatul ăla pletos, cu căștile pe urechi și care stă lângă Snoopy a luat votul".




 3. Kristofer pe Urban.RO prezinta clasamentul integral al DJ Mag 2011 (locurile 1-100) pe care nu vi l-am prezentat eu azi si il puteti vedea acolo.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=f0Nic_up3Ko&w=560&h=315]




Niciun comentariu:

AdSense