miercuri, 12 octombrie 2011

Armin van Buuren – Sala Polivalenta – 15.10.2011

Armin van Buuren, fan desavarsit Jean Michel Jarre (exact ca si mine) a descoperit „magia productiei” cand l-a cunoscut pe Ben Liebrand, cel care i-a devenit si mentor in tot ceea ce a realizat. Dependent de sunete, la doar 19 ani, Armin era considerat un „tanar talent”, dar a trecut imediat la titlul de „etalon al muzicii trance”.


Mentinandu-se pe locul 3 in DJ Mag Top 100, anul 2005 l-a surprins cu doua premii: Best Radio Show si Best Compilation (pentru „A State of Trance”), in cadrul decernarii de la Miami Winter Music Conference.


Pentru ca sosise momentul ca Armin sa uimeasca din nou, a lovit piata cu un nou album, „Shivers” facandu-si astfel si debutul ca textier.


De-a lungul carierei a produs si remixat numaroase track-uri ca: „Touch Me”, „Communi”, „Sound Of Goodbye”, „Burned With Desire”, „Free”, „King Of My Castle” – Wamdue Project, „Janeiro” – Solid Sessions si „7 Cities” – Solar Stone.


Pentru ca a vrut sa se implice in evoluarea muzicii electronice, in anul 2003 si-a deschis propriul label, „Armada” alaturi de Maykel Piron si David Lewis. Firma nu este doar label, ci include si servicii de booking si management. Sub „Armada”, au fost scrise in mare parte track-uri primite de la producatori la inceput de drum.


Armin nu este doar un nume important pe scena muzicii trance, a devenit un etalon si un artist in adevaratul sens al cuvantului. L-am putut urmari din 2007 incoace la toate concertele la care a venit in Romania si, nu vad, de ce as lipsi sambata aceasta ;)


Linkuri utile apartinand dj olandez :


www.arminvanbuuren.com
www.myspace.com/arminvanbuuren
www.twitter.com/arminvanbuuren
www.facebook.com/arminvanbuuren


Click si la Pagina evenimentului de pe Facebook

Niciun comentariu:

AdSense