joi, 13 octombrie 2011

Sunnery James & Ryan Marciano - Sala Polivalenta - 15.10.2011

Acesti olandezi zbuciumati, nonconformisti vor face un warm-up (din cate lasa sa se inteleaga The Mission) in deschiderea concertului lui Armin van Buuren de la Sala Polivalenta.


A misca un numar cat mai mare de oameni, cu sunetul lor deep si funky house, este telul comun al olandezilor Sunnery James si Ryan Marciano. Formatie despre care v-am amintit, acum cateva zile pe acest blog.


Sunnery si Ryan sunt cei mai buni prieteni iar, din momentul in care au patruns in lumea muzicii, au urmarit sa isi aduca pasiunea comuna (muzica house) la un nivel cat mai inalt. Sunnery si Ryan s-au pozitionat ca DJi de top inca dupa primul gig.


Cei doi dj sunt foarte ocupati cu productia muzicala, activitate pe care o desfasoara tot impreuna. In mai 2008 au lansat prima lor piesa ‘Pina’. O luna mai tarziu, Sunnery si Ryan au lansat hit-ul ‘Lift U Up’, cu Melvin Reese si Chappell.


Dupa aceste doua productii de success, au continuat cu piese ca ‘The Desert”, care a fost lansata de labelul lui D.O.N.S., Kingdome Kome Cuts, si remixurile pieselor ‘This Is Our Night’, a lui Sander Kleinenberg, si ‘Dynasty’, a lui Kaskade.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wuQmzD8P-mE&w=560&h=315]


In februarie 2010, Sunnery si Ryan au lansat propriul lor eveniment ‘Amazone Project’ la Heineken Music Hall Amsterdam. 5500 de fani s-au alaturat “miscarii” SJ-RM si au ascultat un set exclusive de 5 ore. Compilatia Amazone Project a intrat pe locul 2 in topuri si a fost prezentata live si la Dirty Dutch Indoor si Dirty Dutch VS The World Festival, in fata a peste 30.000 de persoane.


Linkuri utile, ale acestor DJ (unde-i puteti gasi) :


www.sj-rm.com
www.myspace.com/sunneryjamesryanmarciano
www.twitter.com/SunneryJames
www.facebook.com/sunneryjamesryanmarciano


Faptul ca vor mixa in deschiderea concertului lui Armin van Buuren  de Sambata (15-10-2011) nu cred ca este cel mai nimerit. Genul lor mizical, nu se completeaza cu ce mixeaza astazi AvB. Dar, se pare, sunt promovati de catre cel mai bun dj olandez din lume si, asta nu e treaba noastra.


Mergem pentru Armin, la acest concert plus after-party-ul ce il vor realiza Snatt & Vix (cea mai buna trupa de trance din Romania).


Asadar, ne vedem sambata la Sala Polivalenta !


Cine mai vine :)


Trimiteți un comentariu

AdSense