joi, 4 octombrie 2012

Basil O'Glue & Styller - Saturated












Basil O'Glue adica Haris Vasiloglou - nascut si crescut in Atena, acum traieste intr-un orasel micut dar cochet din Nordul  Greciei - Thessaloniki.


A studiat animatia 3d si graphic design iar acum este fotograf. Ca adolescent a indragit muzica electornica, in special trupe precum The Prodigy si The Chemical Brothers. Dupa cativa ani, a inceput sa isi produca propria muzica cu cateva software-uri de amator.


Momentan, are o emisiune la radio intitulata "Momentum" pe care o putem asculta in ultima zi de Vineri din fiecare luna incepand cu ora 21:00 GMT la www.pure.fm (Trance Channel).


Primele incercari nu au fost cele mai incurajatoare dar, dupa ce si-a procurat primul sau midi keyboard si alte echipamente, si-a imbunatatit stilul. A intrat in atentia unor dj consacrati precum Armin Van Buuren, Markus Schulz, Ferry Corsten, Sander Van Doorn, M.I.K.E. etc.


Mai jos, aveti una dintre piesele care mi-au atras mie atentia si am considerat ca merita promovata, impreuna cu acest DJ mai putin cunoscut publicului amator de Muzica Trance.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_1tJbNW0Foo&w=560&h=315]










 

 

 

Niciun comentariu:

AdSense