sâmbătă, 27 octombrie 2012

Dash Berlin & Sarah Howells - Go It Alone

Dash Berlin este un dj olandez in mare voga in ultimii 2-3 ani. Asocierea lui cu celebra casa de productie Armada Music si colaborarile frecvente cu Armin van Buuren iau adus notorietatea binemeritata in urma pieselor din topurile internationale.


Go It Alone a fost lansata in aceasta primavara si e o piesa care il gaseste  pe Dash Berlin alaturi de Sarah Howells - una dintre vocile cu care Dash a colaborat cel mai bine in cariera. Intr-un interviu, Dash marturiseste ca are o legatura unica si empatie alaturi de Sarah.


In ultimii ani, prinde contur si substanta o expresie care circula in acest gen de muzica. Anume, ca Dash Berlin este considerat regele neincoronat (inca) din Vocal-Trance. Olandezul avand frecvente piese axate pe aceasta nisa cu multe voci exponentiale feminine.


Una dintre aceste melodii, face subiectul acestui articol la finalul caruia este recomandarea saptamanii. Sa aveti un weekend minunat, chiar daca este fara soare, insotit de cat mai multe stari interioare pozitive in asteptarea unei vremi si unor vremuri mai bune  :-)


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IMepLfEJu6w&w=560&h=315]


Social Media links :


http://www.facebook.com/sarahhowellsmusic
http://www.dashberlin.com/facebook
http://www.facebook.com/armadamusic
http://www.twitter.com/dashberlin
http://www.dashberlin.com
http://www.dashberlinworld.com
http://www.armadamusic.com

Niciun comentariu:

AdSense