duminică, 25 martie 2012

Concurs Zonga - castiga 3 invitatii : acces gratuit in cea mai mare colectie de muzica din Romania ! !





De ceva vreme, exista o aplicatie in online - dezvoltata de catre echipa condusa de Sergiu Biris de la Trilulilu - care contine cea mai mare colectie de muzica din Romania.


Practic, puteti asculta aproape orice piesa vreti de la artistii vostri preferati. 



Totul este urmare a faptului ca Zonga a incheiat o serie de parteneriate cu casele de discuri romanesti si i
nternaţionale. Poti asculta melodiile cu Zonga si traiesti satisfactia faptului de a cumpara piesele si CD-urile artistilor vostri preferaţi. Vorbim despre gigantii : Universal Music Group, EMI, Warner Music și Sony Music.


Voi, ca utilizatorii, veti avea la dispoziție 3 tipuri de abonament, dintre care unul gratuit și două cu plata :


- cel  gratuit, care va ramane disponibil pe baza de invitatie, are reclame audio din 15 în 15 minute si o limita de 20 de ore de ascultare pe luna, fiind disponibil doar pe PC.


- abonamentul cu ascultari nelimitate de pe PC si optiuni de radio și smart play, Zonga Plus, va costa 2,99 euro pe luna


- abonamentul Premium, care va avea si acces pe mobil și optiunea de a descarca offline playlist-urile va costa 4,99 euro pe luna.


Serviciul acesta are particularitatea de a nu aduce in obisnuintele voastre termenul de download atat de folosit cand vorbim de descarcarea de muzica din online, de pe internet. Toate preferintele şi playlist-urile voastre sunt salvate automat pe toate dispozitivele pe care le folositi - computer sau telefonul mobil. Pratic, noua aplicaţie consta intr-un un player de muzica pe care utilizatorii il pot instala pe orice computer sau telefonul mobil, pentru a asculta orice melodie.


De asemenea, trebuie mentionat faptul ca pentru smarthphone-urile voastre aveti urmatoarele aplicatii pe care le puteti folosi cu incredere in functie de sistemul de operare folosit : Android sau IPhone.


Zonga a aparut pentru simplitatea in a va bucura de muzica voastra preferata si de artistii pe care ii indragiti. Puteti afla aici ce functionalitati are Zonga si cum le puteti folosi.


 


Concurs : va ofer 3 invitatii, pentru acces gratuit timp de 6 luni, celor mai interesante comentarii care apar la aceasta postare. Va trebui sa imi spuneti :


1. ce asteptari aveti de la Zonga pentru a va asculta muzica ?


2. care este artistul / formatia preferat (a) si de ce il / o apreciati ? 


Voi avea nevoie de datele voastre, puneti voi acolo tot ce trebuie: adresa de mail si un nume, sa fie totul in regula cand va voi trimite invitatiile ! Okayu ? Mno, bun asa ;)


Daca binevoiti sa ma votati la RoBlogFest 2012, unde blogul meu este in competitie cu alte 15 din Romania, va raman recunoscator :)



2 comentarii:

eiub elvis spunea...

Foarte tare! De cand asteptam un serviciu de streaming preplatit in Romania. S-a terminat cu frustrarea creata de Spotify, Rdio, MOG, etc. Ma astept sa aibe un nr. mare de artisti, un player de calitate pentru toate platformele, calitate audio acceptabila (de ce nu chiar 320 kbps) si nu in ultimul rand un suport consistent. Ca artist(i) apreciez The Black Keys pentru rock-ul combinat cu blues, alternative sau indie, soundul anilor '60, calitatea fiecarui album .

Dan Trofin spunea...

@elvis : nu stiu daca poate ajunge chiar la 320 kbps, dar sigur vei gasi un numar apreciabil de artisti printre care sper sa fie si The Black Keys ori alti favoriti de-ai tai :)
multam fain, pentru interactiunea ta fata de acest serviciu, in curand vei primi un mail pe adrea pe care mi-ai furnizat-o ;)
te astept pe blog si pe viitor, cu alte ocazii !

AdSense