duminică, 25 martie 2012

Concurs Zonga - castiga 3 invitatii : acces gratuit in cea mai mare colectie de muzica din Romania ! !

De ceva vreme, exista o aplicatie in online - dezvoltata de catre echipa condusa de Sergiu Biris de la Trilulilu - care contine cea mai mare colectie de muzica din Romania.


Practic, puteti asculta aproape orice piesa vreti de la artistii vostri preferati. Totul este urmare a faptului ca Zonga a incheiat o serie de parteneriate cu casele de discuri romanesti si i
nternaţionale. Poti asculta melodiile cu Zonga si traiesti satisfactia faptului de a cumpara piesele si CD-urile artistilor vostri preferaţi. Vorbim despre gigantii : Universal Music Group, EMI, Warner Music și Sony Music.


Voi, ca utilizatorii, veti avea la dispoziție 3 tipuri de abonament, dintre care unul gratuit și două cu plata :


- cel  gratuit, care va ramane disponibil pe baza de invitatie, are reclame audio din 15 în 15 minute si o limita de 20 de ore de ascultare pe luna, fiind disponibil doar pe PC.


- abonamentul cu ascultari nelimitate de pe PC si optiuni de radio și smart play, Zonga Plus, va costa 2,99 euro pe luna


- abonamentul Premium, care va avea si acces pe mobil și optiunea de a descarca offline playlist-urile va costa 4,99 euro pe luna.


Serviciul acesta are particularitatea de a nu aduce in obisnuintele voastre termenul de download atat de folosit cand vorbim de descarcarea de muzica din online, de pe internet. Toate preferintele şi playlist-urile voastre sunt salvate automat pe toate dispozitivele pe care le folositi - computer sau telefonul mobil. Pratic, noua aplicaţie consta intr-un un player de muzica pe care utilizatorii il pot instala pe orice computer sau telefonul mobil, pentru a asculta orice melodie.


De asemenea, trebuie mentionat faptul ca pentru smarthphone-urile voastre aveti urmatoarele aplicatii pe care le puteti folosi cu incredere in functie de sistemul de operare folosit : Android sau IPhone.


Zonga a aparut pentru simplitatea in a va bucura de muzica voastra preferata si de artistii pe care ii indragiti. Puteti afla aici ce functionalitati are Zonga si cum le puteti folosi.


 


Concurs : va ofer 3 invitatii, pentru acces gratuit timp de 6 luni, celor mai interesante comentarii care apar la aceasta postare. Va trebui sa imi spuneti :


1. ce asteptari aveti de la Zonga pentru a va asculta muzica ?


2. care este artistul / formatia preferat (a) si de ce il / o apreciati ? 


Voi avea nevoie de datele voastre, puneti voi acolo tot ce trebuie: adresa de mail si un nume, sa fie totul in regula cand va voi trimite invitatiile ! Okayu ? Mno, bun asa ;)


Daca binevoiti sa ma votati la RoBlogFest 2012, unde blogul meu este in competitie cu alte 15 din Romania, va raman recunoscator :)Trimiteți un comentariu

AdSense