joi, 22 martie 2012

Chill Out Music - Mixed by Tekiu

Vremea frumoasa de afara ne ispiteste sa ne gandim la primavara ce va veni ca un preludiu al unei veri pe care ne-o dorim cat mai torida. Caldura deja ne obisnuieste cu acea stare in care tanjim dupa noptile lungi de vara, acele nopti albe cand ascultam ceva linistitor, precum un Chill Out Music de genul celui pe care eu o sa vi-l recomand in aceasta seara!


Semnele iernii care ne paraseste sunt din ce in ce mai vizibile. Marti - 20 martie 2012 a avut loc echinoctiul de primavara. Evenimentul s-a produs la ora 7.14 in momentul in care, pe bolta cereasca, Soarele a traversat Ecuatorul ceresc de la sud la nord, el urmandu-si in continuare drumul sau spre nord pana la solstitiul de vara (21 iunie 2012).


Muzica acestei seri este una speciala, ceva mai linistita. Imi face o deosebita plecare sa va prezint blogul lui Tekiu pe care il urmaresc de mai bine de 1 an, continand o serie de mixuri foarte faine din chill out music. Din canalul sau de pe Youtube, am extras pentru aceasta noapte urmatorul mix pe  caree vi-l las spre a avea un somn linistit si vise haioase :)


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IaPBnBFIrYA&w=420&h=315]


Niciun comentariu:

AdSense