marți, 2 august 2011

Roackere : Zelist te vrea la ARTmania Festival ! Tuns :)


Daca esti rocker autentic si iti doresti cu inversunare sa mergi la festivalul ARTmania, acum e sansa ta: ARTmania si Zelist te trimit la festival. O sa ai ocazia sa iti asculti melodiile preferate, sa petreci cu Gasca bloggerilor si sa te intalnesti cu  artistii favoriti.

Pentru aceasta, trebuie sa le demonstrezi organizatorilor, ca esti un rocker adevarat. Posteaza pe blogul tau o poza cu tricoul tau de rocker, filmeaza-te cantand o melodie rock, povesteste cum te-ai distrat la primul tau concert rock, trimite-le o poza in care sa arati colectia ta de CD-uri rock, autografe sau orice altceva ce poate dovedi ca esti potrivit sa devii membru in Gasca bloggerilor.


Te poti inscrie in concurs pana la data de 07.08.2011, ora 23:59.
Posteaza pe blogul tau si pe Twitter utilizand hashtag-ul #gascabloggerilor sau adauga ca prieteni pe Facebook, pe cei de la Ze list si comenteaza in cadrul postarii referitoare la concursul organizat.


Poti castiga :

* Locurile 1-5 primesc una dintre cele 5 invitatii de o persoana la festivalul ARTmania, 5 domenii+hosting gratuit pentru un an de zile pe platforma Blogway

* Locurile 6-10 primesc unul dintre cele 5 domenii+hosting gratuit pentru un an de zile pe platforma Blogway + 30% la achizitionarea biletelor;

* Locurile 11-35 beneficiaza de o reducere de 30 % la achizitionarea unui bilet.

Daca te numeri printre castigatori vei intra in backstage, avand ocazia sa participi la sesiuni de meet and greet, interviuri, autografe etc.

Castigatorii vor fi selectati de catre un juriu format din membrii Zelist si membrii ARTmania Festival pe baza creativitatii si a pasiunii dovedite pentru muzica rock, iar lista va fi afisata luni 08.08.2011 ora 12:00 pe blogul Zelist si ARTmania.

Daca vei castiga o reducere de 30% pentru achizitionarea unui bilet, trebuie sa anunti participarea la festival la adresa office@tree.ro pana pe data de 8 august, ora 16:00.

Dupa confirmare vei putea ridica biletul cu reducere de luni pana joi, 8 - 11 august de la Centrul de Informare Turistica din Piata Mare, intre orele 10-18 iar vineri si sambata le poti ridica de la Info Center ARTmania Festival (in fata intrarii muzeului Brukenthal), intre orele 10 - 23.
Esti asteptat in Gasca bloggerilor sa petreci la ARTMania Festival !


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ghHvGeCnEtQ&w=560&h=349]


Trimiteți un comentariu

AdSense