joi, 4 august 2011

Above & Beyond - The Mission Dance Weekend 2011 Romania

Sunt britanici, au un sound progressive-trance melodios si, aduc frecvent, in seturile lor, o stare de uplifting pentru audienta. Probabil ca este o descriere usor cam rece, motiv pentru care, va invit sa veniti la concert, sa le audiati setul saptamanal difuzat la radio-urile online : "Trance Around The World" - TATW - considerat cel mai ascultat la nivel mondial. Circa 30 milioane de ascultatori, este o cifra destul de semnificativa...

Acum 1 an de zile, in luna iulie 2010, Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamaki lansau "Anjunabeats : volume 8". La numai cateva zile, de la aceasta lansare, erau invitatii speciali, ai Liberty Parade 2010 Romania. La sfarsitul anului trecut, au aniversat TATW 350 printru show superb in Los Angeles "Palladium"

Maine, vineri, vor deschide seara fantastica de pe Plaja de la Hanul Piratilor, din Navodari (Mamaia Nord), daca e sa ne luam dupa organizatori. Voi fi prezent maine, in primul rand pentru ei, fiind trupa pe care o ascult de 4 ani cu aceeasi placere ;)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1b8wJmhQ78E&w=560&h=349]

Niciun comentariu:

AdSense