sâmbătă, 12 februarie 2011

>FERRY TAYLE vine la Dance Camp !

>
Dance Camp incepe anul in forta si sarbatoreste 1 an de la aparitia pe scena muzicii electronice cu un invitat de marca din Franta : Ferry Tayle ! Locatia este aceeasi ca si la ultimul party, Club Space din Bucuresti, sambata 12 Februarie - ora 23.00.

Ferry Tayle a descoperit muzica electronica odata cu ascultarea primului album al compatriotului Jean-Michel Jarre si in 1999 s-a apucat de mixat, pentru ca doar la un an distanta sa isi faca debutul ca DJ in cel mai mare club din estul Frantei - Le Colysee - unde a impartit pupitrul cu DJ precum Cosmic Gate, Darude si David Guetta.

La inceputul lui 2006 Ferry il intalneste pe Airwave si impreuna formeaza proiectul Cape Town, nume sub care au lansat piese de marca precum Proglifter, Metaphorique, sau Cinema, care au fost puse impreuna in primul album al duetului Cape Town, Aviateur, lansat in 2008. In acelasi an Ferry scoate si primul sau album personal "Carnet de Vol" apreciat la acea vreme ca unul din cele mai bune albume de muzica trance.

Anul 2010 a fost unul exceptional pentru Ferry cu piese precum "L'Acrobat", "Trapeze" si "Prestige" prezente in playlisturile marilor DJ precum Tiesto, Armin van Buuren, Above and Beyond, Ferry Corsten si altii. Anul acesta Ferry va lansa cel de-al doilea album personal cu titlul "The wizzard".
Pentru a va face o idee, despre ce face omul asta, am ales un clip in format HD. Este vorba de un Emotional Remix realizat de Daniel Kandi - un alt dj cu care puteti descoperi o zona atat de faina din Trance, numita UpLifting ! Ceva superb... ;)



In cariera de DJ, Ferry Tayle nu s-a lasat mai prejos si printre gig-urile avute in diferite colturi ale lumii, le putem aminti in mod deosebit pe cel de la Trance Energy, cel mai mare eveniment de muzica trance din lume. Sau in cadrul seriei de petreceri, al celui mai dedicat brand de muzica trance din Olanda, Luminosity, unde urmeaza sa mixeze din nou in luna Aprilie a acestui an.

Asadar, avem de-a face cu un DJ foarte bun si cu un producator de muzica electronica desavarsit si recunoscut pentru originalite si calitate in sound de catre cel mai pretentios public si de cei mai buni DJ de trance ai lumii.


Locatie : Club Space - Str. Academiei 35-37 (la 5 minute de statia de metrou Universitate) - link cu harta
Pret bilet la intrare : 30RON
Rezervari: 0733800903. 

La locatie va asteapta o TOMBOLA CU SUPER PREMII. Cu ocazia implinirii unui an de petreceri, Dance Camp va oferi prin tragere la sorti urmatoarele premii :
* 3 telefoane SonyEricsson W715i

2 comentarii:

teonegura spunea...

>Foarte fain articolul si bine documentat, multumesc :)

PATRICKdan spunea...

>multam fain, Teo ;)

AdSense