sâmbătă, 20 februarie 2016

Ferry CORSTEN @ Arenele Romane, Bucuresti, Romania - by TrancENDancE

#FerryCorsten - renumitul DJ din ‪#Olanda‬, va mixa, Sambata - 5 MARTIE 2016, la Bucuresti, in concertul TrancENDancE pres. Ferry Corsten @ Arenele Romane. In deschidere, avem un ‪warmup‬ de la Snatt & Vix : duo-ul de Trance‬ din ‪Romania‬ format din cei 2 DJ : Snatt Dragos + Bogdan Vix
 
Ferry Corsten este unul dintre artistii olandezi care si-a dedicat intreaga cariera muzicii trance si nu mai are nevoie de nicio prezentare. De multi ani se afla printre primii DJ din lume. Anual ocupa pozitii inalte in DJ Mag Top 100, si a primit si titluri precum “Cel Mai Bun Producator” si “Cel Mai Bun Remixer” la Ericsson Music Awards si Dancestar Awards.
 
Ferry Corsten este unul dintre cei care s-au mentinut in topurile toate care au in vedere productiile de muzica electronica. In anul 2016 Ferry Corsten anunta un come-back cu al sau alias cu care promoveaza “pure trance”-ul, Gouryella, deja ultima piesa produsa sub acest alias, Anahera, fiind una dintre cele mai bune trance tracks in 2015, chiar votata “Track Of The Year 2015” in celebra deja emisiune, A State of Trance, semnata de Armin van Buuren.


S-a nascut in 1973 in Rotterdam si face parte din trioul celor ” 3 olandezi zburatori”, alaturi de Tiesto si Armin van Buuren. Il stim pe Ferry Corsten foarte bine datorita pieselor trance create si a remixurilor. De asemenea si datorita emisiunii sale “Corsten’s Countdown”, difuzata saptamanal, pe mai toate posturile de radio de trance. Muzica lui Ferry poate fi intalnita si sub alte nume : Ferr, Dance Therapy, Party-Cruiser, Moonman si Pulp Victim sau mai celebrul “System F”.

Ferry Corsten a inceput ca DJ la 15 ani la petrecerile scolare, iar la 17 ani facea muzica intr-un studio amenajat acasa. La inceput a facut muzica hardcore (Sons Of Aliens), acid si ambient, apoi s-a oprit la trance. Primul super-hit a fost sub numele de System F cu o piesa celebra “Out Of The Blue”. A realizat si piese cu Tiesto – in 1999: Gouryella si Walhalla. Intre timp, Ferry a pus bazele propriului label, “Tsunami” impreuna cu Robert-Jan Smit.
Ferry Corsten (Olanda) a fost votat constant unul dintre cei mai buni DJ din lume in sondajele revistelor de specialitate. Ferry are 7 albume de studio si peste 21 de ani de experienta ca dj profesionist. Este unul dintre cei 3 “olandezi zburatori” din EDM, alaturide de Tiesto si Armin van Buuren. Alaturi de acestia, a avut si inca mai are numeroase colaborari ce s-au transpus in piese memorabile. Una este melodia “Gouryella” (1999, cu Tiesto). Alta ar fii “Brute” (2012, cu Armin van Buuren).
 
Biletele “regular” PRE-SALE se gasesc la pretul de 50 RON / ticket in retelele de bilete : Bilete.ro si Eventim.ro. Rezervari / Bilete VIP si detalii, la numarul de telefon 0730.547.423. Evenimentul incepe la ora 22:00; Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Vă recomandăm să aveţi un act de identitate asupra dumneavoastra. Mai multe informatii pe trancendance.ro si snattandvix.com

Niciun comentariu:

AdSense