miercuri, 11 septembrie 2013

UPS Centrala Termica

sssss.jpgUPS centrala termica este o sursa de alimentare neintreruptibila. Un UPS pentru centrala termica e un produs indispensabil pentru o centrala, pentru ca acest UPS are rol de protectie si reglare.


In conditiile de supraconsum, UPS centrala termica furnizeaza energia necesara pe care o inmagazineaza. Practic, un UPS centrala termica, este un acumulator de energie. Mai multe detalii aici :


Daca intram in cateva detalii tehnice, UPS-ul este un aparat electric care asigura alimentarea de urgenta intr-o sarcina atunci cand sursa de alimentare de intrare sau reteaua de alimentare sisteaza curentul electric, necesar pentru o centrala. Un UPS centrala termica difera de un sistem de alimentare auxiliar sau de un generator de rezerva. In sensul ca va oferi aproape instantaneu protectie impotriva intreruperilor de curent de intrare, prin furnizarea de energie stocata in baterii.


Cei de la CentraleIeftine.ro lucreaza cu principalii producatori si brandurile cele mai bune existente la ora asta pe piata. Puteti sa va alegeti singuri, produsul dorit, fie ca optati pentru : Ariston, Astra, Bosch, CyberPower, Dab, EcoWater, Ferroli, Immergas, Nordstar, Pestan, Protherm, Saunier Duval, Tesy, Tricomserv, Vaillant, Vogel & Noot, Well.


Pentru a putea face o comanda pe acest site, trebuie sa va inregistrati, in prealabil, folosind o adresa de e-mail valida. Daca sunteti deja inregistrat, inainte de efectuarea unei comenzi va trebui sa va actualizati datele voastre de contact dar si adresa de livrare in sectiunea contul meu. O gasiti pe site, in partea de jos.


Urmeaza sa va alegeti produsul dorit, in urma unei analize pe care o veti face parcurgand toate ofertele existente : destul de generoase si bune ca pret, mai ales daca luam in calcul faptul ca o puteti face online si nu va mai trebui s ava deplasati la o multime de magazine in diferite puncte ale orasului.


Cand ati gasit ceea ce vi se potriveste, faceti click pe simbolul "Adauga in cos" din dreptul produsul dorit. Acesta  va ajunge in cosul de cumparaturi. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi. Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi.


Unele Ups-uri pot alimenta consumatori pana la 480 W avand o autonomie de functionare cuprinsa intre 0.9 si 16,8 ore. Desigur, aceste date sunt in functie de capacitatea acumulatoriilor folositi si puterea consumatorului. Iata si cateva avantaje ale unui UPS centrala termica WELL 800VA 480 W :


-protectia la descarcare prin decuplare automata (acumulatorul da un semnal sonor si va decupla.)


-protectie la suprasarcina prin decuplare automata si avertizare sonora timp de 30 secunde. La un scurt circuit , UPS-ul va opri invertorul si va emite semnale de alarma


-afisaj digital cu autodiagnoza. Ups-uri sunt prevazute cu borne si cablu de legatura UPS - acumulator si doua prize shuko. Acumulatorul se achizitioneaza separat.


Detalii despre comanda :


- livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 1 zi si maxim 30 de zile. Termenul este calculat din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii. De asemenea, toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie.


- produsele pot fi returnate, cu conditia integritatii acestora (fara zgarieturi, crapaturi, rupturi sau alte defecte fizice) si a prezentei ambalajelor si accesoriilor, in termen de 10 de zile lucratoare de la data primirii prin firma de curierat.

Niciun comentariu:

AdSense