joi, 19 aprilie 2012

Sensation White in Romania - The Ocean Of White : Bucuresti - Romexpo : 21.04.2012S.W. poate ajunge destul de usor evenimentul anului 2012  in muzica din Romania.


Despre Sensation White am scris atunci cand am sesizat o incercare neserioasa din partea organizatorilor.


In 2012, conceptul The Ocean Of White este serios / sigur, avand o mediatizare fabuloasa in online - Facebook.Ca de obicei, la astfel de petreceri grandioase incepute in Olanda, exista o singura regula in privinta tinutei obligatorii - culoara alba a vestimentatiei celor care merg.  Muzica este, dupa mine, trecuta in plan secund, in prim plan fiind jocurile de laser, decoratiunile locatiei, lumini si atmosfera privita in general.


Debutul acestui concept inedit are loc in fiecare vara, in Amsterdam, orasul natal al acestui fenomen. In Olanda, se lanseaza un spectacol nou, in fiecare an, bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress in white" inainte de a porni in turneu in intreaga lume.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Mv7pA-_QIPA&w=560&h=315]


Invitatii de sambata seara sunt : Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell si romanii GreeG & Onuc.


Practic, pe 21 aprilie 2012, Sensation transforma in premiera absoluta Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in cel mai mare club din Romania: “Ocean of White”.  Cel care a initiat acest concept - ID&T isi va uni fortele cu Events pentru o noapte incendiara: un singur ring de dans unde vor fii aproximativ 15 000 de oameni !
Trimiteți un comentariu

AdSense