marți, 28 februarie 2012

Above & Beyond in Romania : Group Therapy 2012 World Tour

Este o saptamana speciala aceasta, deoarece la finalul ei, mai exact sambata este programat concertul trupei britanice Above & Beyond in Bucuresti la World Trade Plaza.


In deschidere, va mixa  un DJ respectabil in muzica trance, promovat de catre A&B in setul lor saptamanal cu fidelitate. Este vorba despre  JAYTECH. De asemenea, romanii nostrii, singurii care fac muzica trance de calitate - SNATT & VIX vor avea un intro set probabil sau eventual un after set, in functie de cum vor decide organizatorii.


In cele ce urmeaza, va voi prezenta 3 clipuri cu formatia britanica pe care le-am filmat vara trecuta la TMDW 2011 cand ne-au incantat Gabriel & Dresden, Paul van Dyk,  Above & Beyond, Ferry Corsten si Snatt & Vix.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=q5wns3ROwd8&w=420&h=315]


Biletele costa 45 lei acum, respectiv 60 lei in seara concertului. Va recomand, sa va grabiti si le puteti procura cel mai bine (va recomand eu) din Oficiile Postale din cadrul Companiei Nationale Posta Romana - CNPR. De obicei, Oficiul Postal central din orasul vostru - c irca 518 locatii in intreaga tara.


In mod evident, saptamana aceasta este una speciala pentru cei care ascultam Trance - un gen de muzica care prinde usor-usor si in Romania, facandu-si loc prin noianul de beaturi repetitive enervante si acei "bumzty-bumtzy" care molesteaza urechile noastre in cluburile si asa indoielnice din RO.
Prin urmare, Sambata avem parte de un evenimet in care The Mission ne prezinta Above & Beyond si Group Therapy 2012. Ocazie cu care eu imi voi revedea si asculta trupa favorita dupa ce i-am vazut la Liberty Parade 2010 si vara trecuta la The Mission Dance Weekend pe Plaja de la Hanul Piratilor !


Ca si la concertul lui Armin van Buuren din toamna anului 2011, cei de la Finlandia Romania se vor ocupa de buna dispozitie si de asigurarea unui concept la care isi vor aduce contributia asa cum ne-au obisnuit de fiecare data.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=o1K12BQE7Mk&w=420&h=315]


Si, de acum, pana Sambata, voi recomanda doar piese de la Above & Beyond pe care le consider deosbite si demne de a a fii ascultate si de voi :) Cei care imi stiti deja preferintele, nu o sa va mai mire faptul ca recomand din nou probabil una dintre cele mai dragi piese de la trupa britanica ;)


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=N4LZ73lYAyA&w=420&h=315]


2 comentarii:

Bia spunea...

Superb!!!
Distractie placuta! Asteptam pozele...

Trofin Dan spunea...

saru'mana, B :*
desi nu ma duc singur la concert, era superbissim daca mai mergea cineva ..
in plus, este posibil ca datorita celor de la Finlandia si unei prietene sa am o surpriza deosebita, despre care iti voi spune cand ma voi intoarce ;)
.. va voi spune, cum spui si tu !

AdSense