sâmbătă, 17 decembrie 2011

Claudia Cazacu - Club Space - Bucuresti :17-12-2011

Claudia Cazacu a fost votata in 2010 femeia DJ numarul 1 in lume, fiind singura prezenta feminina din prestigiosul Top 100 DJ MAG 2010. In anul 2011 ea ramane in continuare cea mai votata DJ-ita.  Este nascuta in Targoviste si stabilita de 12 ani in UK unde a cunoscut consacrarea pe scena muzicii electronice.
In anul 2007, a infiintat propria casa de discuri, Couture, care are in portofoliu cel putin 60 de release-uri. Cele mai cunoscute piese ale Claudiei sunt: Timelapse, Rain, Solar Flare, Freefalling, reworkul la clasicul Cafe del Mar, seria Quatrain 1-5 sau recenta colaborare cu Sied van Riel, piesa Lights Off.
Stilul muzical abordat de Claudia in seturile live este ca o calatorie printre sunete diversificate, de la tech-house/techno la trance (uplifting, tech-trance).


Iata, piesa cea mai reusita a mandrei noastre - Free Faling - recent clasata pe locul 337 din cele 1000 de piese trance cele mai bune realizate vreodata. Este vorba, fireste, despre colaborarea cu minunata Audrey Galagher, dupa cum puteti vedea si voi mai jos :)


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QuowLWqFGck&w=560&h=315]


Anul 2011 inseamna pentru Claudia Cazacu lansarea compilatiei Haute Couture 2011 si numeroasele gig-uri din toata lumea, printre cele mai importante mentionam prezenta in lineup-ul A State of Trance 500 (Den Bosh, Netherlands), precum si numeroasele gig-uri din Ibiza de la Judgement Sundays. Pe 17 decembrie Claudia revine la platane in tara natala la un an de la ultima ei prestatie la o petrecere Dance Camp.


Warm-up: Stefanno b2b Julianno MAIN: Claudia Cazacu
After: Jenn Akkinson   si Insertion Visuals: Eko 


Locatie: CLUB SPACE, Bucuresti, Strada Academiei nr. 35-37, sector 1 - la doar 3 minute de Piata Universitatii. Rezervari Club Space: 0733800903. Intrare: 30 RON toata noaptea (accesul persoanelor sub 18 ani este interzis).

http://www.dance-camp.ro/
http://www.claudiacazacu.com/
http://www.twitter.com/claudiacazacu
http://www.myspace.com/claudiacazacu
http://www.youtube.com/couturelabel
http://www.trackitdown.net/couture


In final, iata cum e vazuta, romanca Claudia Cazacu, in lumea buna de afara. Acolo unde conteaza, unde se face muzica buna. Si, din cand in cand, printre stropi, mai avem parte si noi, in Romania, de un eveniment bun, precum va fi cel despre care v-am amintit astazi ;)


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jRrqzb5aLOA&w=560&h=315]


 

Niciun comentariu:

AdSense