joi, 26 ianuarie 2012

Above & Beyond in Romania 2012 - Group Therapy World Tour !

Vestea inceputului de an este anuntarea datei de 3 martie 2012 drept cea in care favoritii mei - Above and Beyond - isi vor promova in Romania albumul "Group Therapy" intr-un turneu mondial.


Britanicii nu vin singuri, ci alaturi de Jaytech care se va ocupa de warm up - un dj cunoscut amatorilor muzicii trance si ascultatorilor fideli ai show-ului radio "Trance Around The World" (TATW) ! De asemena, vor mixa Snatt & Vix şi Andru.


Trupa de trance care ocupa locul 5 in clasamentul celor mai buni dj din lume pe 2011, a fost prezenta ultima data in Romania in vara anului trecut la Navodari. Atunci, cei care am mers la The Mission Dance Weekend, am asistat la un concert fantastic, unde am putut asculta multe dintre piesele noi de pe albumul "Group Therapy" !


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=waGXtKJuico&w=560&h=315]


Biletele costa 45 lei in avans si 60 lei la intrare. Abia astept, sa le procuram, deoarece locatia acestui prim concert important din 2012 - World Trade Plaza din Bucuresti - nu va gazdui mai mult de 2000 de fani. Din cate stiu, le puteti procura si din oficiile Posta Romana, dupa ce le-ati comandat, in prealabil, pe site-ul Bilete.Ro (care inca nu le-a pus in vanzare).


Inchei aceasta veste buna pentru fanii muzici trance, lasandu-va spre auditie piesa care reuseste de fiecare data sa imi transmita o stare unica si greu de descris in cuvinte. Dar, usor de inteles, pentru cei care o apreciaza. Probabil, cea mai buna piesa a celor de la Above and Beyond - Can't Sleep  - filmata vara trecuta la The Mission Dance Weekend 2011 la Hanul Piratilor Beach Navodari :)


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=N4LZ73lYAyA&w=420&h=315]


 

3 comentarii:

mishu88 spunea...

Above&Beyond 4EVER!! În link este filmarea de la World Trade Plaza, 3 martie 2012... Great night... Great night!

mishu88 spunea...

Superbi au fost!!! http://www.youtube.com/watch?v=daXCMh9oeVA

djPATRICKdan.wordpress.com : 2012 in blogging – Annual Report « spunea...

[...] Above & Beyond in Romania 2012 – Group Therapy World Tour ! 2 comments ianuarie [...]

AdSense